Eroottinen fantasia homoseksuaaliseen isoa munaa

Voisitko sinä antaa minulle lisää, ole 38 v pitkähiuksinen normaalivartaloinen mies. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Kimpparunkkut saunassa Kimpparunkkut saunassa relaxet atmosphere 2. Itselläni on kokemus vuoden takaa kun oltiin erään porukan harrastusseura kanssa vuokrattu kelosauna saunaillan viettämistä varten. Kuva ei liity tapaukseen http: Saunominen kesti ehkä vajaat 2 tuntia, jona aikana käytiin saunassa ja paljussa noin 20min väliajoin.

Viimeisen saunakäynnin yhteydessä ja seksiaiheisten vitsien kerronnan yhteydessä, koko porukka alkoi yksi toisensa jälkeen runkkailemaan ilman että kukaan olisi sitä ehdottanut. Välillä aina koko porukka naureskeli yhdessä kun joku läimäytti vehkeellään kämmentä vaasten saaden aikaan kovaäänisen läpsähdyksen. En ole ennen enkä sen jälkeen vastaavaa kokenut, mutta yhteenkuuluvuuden tunne siinä porukassa ja siellä hämärässä saunassa oli aivan uskomaton jollaista en ole ennen kokenut.

Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen. Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen. Mulla on samanlaisia kokemuksia erään urheiluseuran porukassa. Ensimmäisellä kerralla tapahtui harkkojen jälkeen suihkussa ihan spontaani kimpparunkku ja toinen kerta oli saunassa.

Se oli vain sellainen yhtä aikainen sanaton sopimus kaikkien kesken kun kaikilla oli tarvetta purkaa paineita. Me ollaan runkattu toisiamme kans, se se vasta onkin kokemus kun saa kaverin mällit lentämään..

Pääsisinpä joskus katsomaan tuollaista! Tai ehkä en kuitenkaan uskaltaisi Siivoonaja olen nuorta ja vanhaa. Hotellissa kun siivoo niin nuoret on kulli pystyssä kun pyytää luvan vaihtaa lakanoita ym.

Kyllä jäänyt joskus juttelemaan kun hieroo seisovaa munaa kunnolla. Kyllä joskus työajan jälkeen tullut käytyä trinksulla kun on komeen kokoinen nuori muna kiinostanut. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Itse olen kokenut pari kertaa vastaavanlaisen tilanteen, kun ollaan viimeisen puolen vuoden aikana useasti kokoonnuttu koulupäivän päätteeksi jätkän kanssa noin kerran viikossa saunomaan. Pari kertaa ollaan päädytty vetelemään porukassa ja se on tuntunut ihan luonnolliselta asialta jota jokainen kuitenkin päivittäin tekisi. Tuntuu siltä että tilanteet ovat vain lähentäneet jo ennestäänkin hyvää kaveriporukkaa.

No oottepas te homoja. Pienen kaveriporukan kanssa ollaan käyty usein kesäviikonloppuisin mökillä saunomassa ja muutamia kertoja saunonnan yhteydessä ja hyviä juomia nauttiessa ollaan päädytty kimpparunkkuihin.

Kerran jopa saunan kuistilla vilvoittelun yhteydessä. Tänään juhannuksena menossa kaverin mökille koko viikonlopuksi 8 jätkän porukalla. Katsotaan syntyyko jossakin vaiheessa iltaa saunassa kimpparunkut! Taas kiinnostuksen kohteensa äärellä. Reippaasti anustanne kaverin käyttöön. Tätähän te siellä saunasessioissanne kuitenkin haluatte. Muistakaa karjua kunnolla kun siemen lentää.

Viikonloppuna myös yhden kaverin vanhempien mökillä, hauskaa pitämässä mm. Pari kertaa oon itekkin ollut osallisena spontaanissa kimpparunkkailussa, saunan yhteydessä nämäkin. Taisi olla n 18 vuotiaana. Jokainen veteli omaansa, ei todellakaan mitään kaverin avittamista ole tullut mieleenkään.

Aika kiihottavaa, ja samalla näki kerrankin millaisia varustuksia muilla on "tositilanteessa". Muistakaahan siivota liisterit pois saunasta, helevetin mällimunat! Muuten niihin mätipalloihin normaalit ihmiset liukastuvat ja lyövät päänsä. Itsekin olen muutaman kerran kokenut saman. Kerran itse osallistuin viiden hengen saunaporukassa ja parina muuna kertana katsonut kun pari jätkää saunaporukasta on vedellyt. Huomenna mennään jätkäporukassa, yhelle mökille ja saunotaan, kaljotellaan ja otetaan uusiks porukkarunkut Tuollaiset on täysin homoja vaan ette voi itte sitä tietää Ei nyt kukaan omia kulliaan ala esitellä toisille muuten.

Vittuakos se sulle kuluu mitä ne on. Sinä ainakin olet ahdasmielinen torvi. Älä opeta muita kun et osaa. Kyllähän tuo ihan selvältä homoilulta kuulostaa. Siis miten voi olla noin iso määrä homoseksuaalisia ihmisiä samassa harrastusseurassa.

Itselläni ei ole koskaan edes yrittänyt käydä mielessä äijäporukalla saunoessa minkäänsortin mulkunvatkaus. Eri asia ois jos pääsis joskus naisporukkaan, edes pieneen Aina sanotaan että heteromiestä kiinnostaa homoiluhommat jonkinverran. Voin sanoa että vitut! Yököttää oikein toisten ajatus toisten munien tuijottelusta Sinä puhut tietenkin vain omasta puolestasi. Ei sinua kukaan noihin sessioihin pakota mutta ei se sinulle kuulu, mitä toiset tekee tai on tekemättä.

Kyllä se on kautta aikojen ollut murrosiässä ainakin poikien harrastus. Mutta uskovaisten pelottelemathan eivät uskalla edes aikuisena edes naida ja taidat olla sellainen tiukkapipo just sinä.

Vai on sinulla ollut homofantasioita teinipoikana. No se ei todellakaan tarkoita että näin olisi kaikilla! Homot on erikseen ja heterot on heteroja. Ei se kuule ole ihan mustavalkoista tuo seksuaalisuus.

Jotkut piilottelevat bi-puoltaan tuollaisten teikäläisten vuoksi. Eivät viitsi ahdasmielisiä kiusata nääs. Lopeta toisten homouden pohtiminen. Itsestään varma hetero ei pohdi toisten suuntautumista. Saunoissa tietenkin ollaan ihmisiksi ja en todellakaan usko noita tarinoita todeksi, ainakaan noin isossa mittakaavassa. Aivan kyllä kieroon kasvaneita nuoria mihiä, jos toisten kullia vaan tujotetaan ja yhdessä runkataan.

Tosi homoja, eivät tietenkkäään sairaita. Et sitten bi-seksuaaleista ole koskaan kuullut. Niitä on paljon, mutta iso osa ei uskalla toteuttaa sitä toista puolta. Jos kerta tekee homoksi niin tekeekö se myös heteroksi, jos homo on naisen kanssa kerran? Ei sitten vastattavaa vai. No vaikeminenhan on myöntymisen merkki. Meillä oli kerran mökillä yksi nainen mukana. Siinä oli vain sauna ja iso tupa. Joten panemiset oli siinä kaikkien nähtävillä. Ei pahemmin puhuttu mutta jotenkin se teki yhhengen ihan uskomattomaksi.

Se nainen oli ihan omasta halusta Kerran kauppahotelli Grandin saunassa Lahdessa. Tulin reissusta ja heti saunaan. Ajettelin vähän virkistyä ennen illan tansseja. Pukuhuoneen puolella oli jo muutama kaveri, jotka ehtivät ennen minua löylypuolelle. Kohteliaana miehenä vastailin kavereiden kysymyksiin Läylyä lyötiin silleen sopivasti.

Saunassa pitää nauttia, eikä kärsiä. Yks kaveri he olivat kaikki samaa työporukkaa , alkoi juttelemaan, että jhänellä on vaikeeta saunassa, kun lämpimässä alkaa aina seisottamaan. Toinen vastasi ja sano, että anna sen vaan seista rauhassa ja kun mies levitti hiukan jalkojaan, niiden välistä ponnahti aika ison kokoinen kalu. Katselin muitakin miehia ja huomasin että heilläkin alko vehje nytkähtelemään. Pian joka ukolla oli kalu pystyssä ja sitä katsellessa niin kävi minullekin.

Yks kavereista sano ihan suoraan, että 'eiköhön äijät anneta spermalle kyytiä, kun jo muutenkin tuntuu siltä' alkaen ihan avoimesti runkkaamaan. Me muut emme olleet paljon hitaampia, vaan pian oli ähkettä ilmassa ja aikamme runkattua alkoi spermaryöpyt lentämään. Sain vielä, kai tarkoituksella vieruskaverin mällit reidelleni, mitä häpeämättömästi levittelin isommalle alalle.

Se oli aika kokemus. Toivoin, että muijani olisi voinut nähdä sen. Sitten suihkuun ja porealtaaseen. Altaassa tunsin, kuinka se viereinen kaveri jalallaan hieroi muniani. Sovimme että mennään sakilla syömään ennen tansseja ja tanssien jälkeen oli uusi runkkuhetki ja vähän muutakin huoneessani. Tässä tyyppiesimerkki täydellisesti läpeensä homoista. Toki jutun on pakko olla keksitty, koska en ihan usko että samaan saunaan sattuu kerralla kaikki ihan täyshomoja.

Oletteko arvon homomunanvatkaajat koskaan miettineet kun niiden mällienne kanssa sotkette, ettei heteromiehiä kiinnosta mällisen saunan käyttö tippaakaan teidän jälkeenne. Ampukaa ne vaikka toistenne anneliin ennenkuin sotkette tavallisten ihmisten käyttämää saunaa.

Yllättävän paljon sua kiinnostaa kuitenkin lueskella noita homostooreja. Tarinahan tuokin oli ja varmaan vaan tehty ärsyttämään räsäsläisiä tosikkoja. Kerron sinulle nyt salaisuuden.

Siitä voit päätellä heteroutesi asteen: Mulle on ihan yksi lysti homosteleeko joku vai ei. Kunhan ei sotke terveiden heteroiden käyttämiä saunanlauteita. Itse en homoiluun sekaannu koska minua odottaa vaimoni lämpöiset reidet levällään. Saunapäivä - ja nyt kunnon Kiihotti kovasti ajatus porukasta saunassa munat kovina ja runkkaamassa. Oma kyrpä koveni ja runkkasin lastit ulos. Rippileirillä tuli runkkailtua, erään pojan kanssa kimpassa. Jäimme saunaan, toisten poikien poistuttua. Odottelimme hetken, ettei saunaan tullut enää muita ja menimme lauteille jälkilöylyihin.

Lauteilla runkkasimme ja katselimme myös toistemme runkkausta. Rippileiristä on jo tosi pitkä aika, mutta muistelen vieläkin kaiholla noita aikoja. Kouluaikaan kämppiksen kanssa päästeltiin toisiltamme paineet, jos ei piirakkaa sanut. Teki kyl eetua, kun katseli pornoa ja kaveri hiero ruokaöljyllä mällit vehkeistä. Kyl se oman käden voitti. Kavereitten kanssa saunailta eilen. Mukavaa oli ja siistittiin porukalla vähän toistemme karvoituksia.

Oli mahtavaa - kuka halus paljaa kokonaan, kelle jäi tupsu ja osa halusi lyhyen. Pallien putsaamisessa kaveri apu on tosi tarpeen. Nyt on syysmallisto ja seuraavaksi sitten otetaan käyttöön "talvimallisto".

Yllättävän kiihottavaa tuo karvojen poisto, kun kaveri sen tekee Mä ja mun frendi mentiin kerran mun vanhempien mökille viikonlopuks kalasteleen ja silleen. No sit saunottiin ja otettiin parit kaljat ja tuli jotenkin kiima siellä metsän keskellä. Otin kaverilta suihin, ku jotenkin molemmat ymmärrettiin toisiamme, katsein tai jotain.

Frendi kävi vielä salilla ja oli ihan ok näköine. Ei me mitään panemista haluttu, vaan se suihinotto. Meni jotain 10 minsaa ja kaveri runkkas ja tuli. Sit se teki samat mulle. Ystävyys säily ja ollaan vieläki kavereita. Runkkuja en ole vielä kokenut, mutta kerran mökillä käytiin kuuden v jätkän porukalla, kesken noin kahden tunnin saunomista juoksemassa pieni lenkki yön pimeydessä pelkissä lenkkareissa.

Oltiin juuri puhuttu lauteilla kuntoilusta ja juoksemisesta ja siinä muun vitsinkerronnan ja hulluttelun keskellä päätettiin toteuttaa tuollainen päähänpisto. Naapurimökeissä ei ollut ketään paikalla, tai jos oli niin siihen aikaan yötä ei ollut kukaan enää valveilla. Heitettiin sellainen metriä suuntaansa edestakainen lenkki ja palattiin takaisin saunan lauteille. Nuorena poikana, tuli tutkittua ja vertailtua kikkeleitä kaverin kanssa kun kylvimme. Kaverin isoveli, näytteli ylpeänä omaa isoa kikkeliään, hän myös ilkkui meidän pienempiä kikkeleitämme.

Hän myös näytti, kuinka runkataan ja kertoi sen tuntuvan kivalta. Runkkailimme saunassa kun siellä ei ollut muita, saimme toisinaan kosketella kaverin veljen isoa kikkeliä. Jokaisessa "homo" foorumissa on yks paska päå joka vihaa homoja en voi sanoa että olisin joku täys hetero mutta en kyllä miehelle mitään ihmeellistä tekisi. Helvetin hitler tua "suora" hetero kunnon heteroa ei kiinnosta homot olen täällä etsimässä muuten vaan kivaa keskustelua ja löydãn jatkuvasti noita homovihaajia ei se sinusta homoa tee jos runkkaat toista miestä vähintää bi;n olen 18 vuotta tåyttänyt ja minulla on tyttö ystävä jonka kanssa harrastamme sexiä jonkunverran.

Oletko kirjoittanut tuon jossain aineissa vai? Teksti oli kyllä niin sekavaa, ettei siihen kyllä voi oikein vastata mitenkään. Seison edelleen sanojeni takana.

Miesten mulkut on tarkoitettu naisille ja naisten käsiteltäväksi. Jos antaa toisen miehen käsitellä omaa mulkkuaan, niin se on vastenmielistä homostelua ja piste. Ja mitä tulee tähän foorumilla roikkumiseen, niin käsittääkseni tämä osio käsittelee miesten itsetyydytystä. Itsetyydytystä harrastaakseen ei tarvinne olla homo?

Joten minulle on turha tulla lässyttämään että mitäs luet näitä homoketjuja! Homorunkkarit meinaavat vallata tämän alueen omaksi fantasiapaikakseen. Mutta eihän maailma pelkästään sinun ympärillä pyöri ja ihmettelen, kuinka voimakkaasti sieluusi ottaa lukea miestenvälisestä runkkaamisesta.

Eihän sen sinua pitäisi liikuttaa ollenkaan, koska et sitä ainakaan sanojesi mukaan halua harrastaa. Relaa sitä pipoa pikkuisen.

Itsetyydytystä osaavat myös homot harrastaa ja varmaan harrastavatkin Monet käyvät täällä lukemassa noita fantasioita. Laita sinäkin omasi, niin kyllä me porukalla niitäkin luetaan. Olen samaa mieltä, ei nuorena tehdyt kokeilut ja runkkailut homoa tee.

Mielestäni ensimmäiset seksi kokeilut, tapahtuvat juuri kavereiden kesken. Minäkin koin ensimmäiset, hyvän olon tunteet kaverini kanssa, kun tutkiskelimme toistemme kikkeleitä. Aivan, tuolla seksinovelleissa, kaverien kesken osiossa, tämä on tullut moneen kertaan todistettua.

Ensimmäiset seksikokemukset ja seksuaalisuuten heräämiset tapahtuvat tuossa murrosiän molemmin puolin. Eikä kysymys ole homoudesta vaan poikien uteliaisuudesta ja normaalista kehitysvaiheesta. Olisin niin valmis antamaan oman elimeni vieraan käsittelyyn jossakin höyrysaunassa Jotenkin niin kiihottava ajatus No mene ja kokeile. Sittempä sen tiedät, miltä vieraan käsi vehkeissä tuntuu. Elo on kyhyt, joten aikanaan kannattaa kokeilla kaikki mikä kiinnostaa. Totta tuo, kokeillen tietää.

Itse olen pitänyt itseäni umpiheterona aikani, kunnes tunnustin itselleni haluni myös omaan sukupuoleeni. Olen siis bi ja tyytymätön ainoastaan siihen ettei ole sopivaa mieskaveria. Yksin ollessani tyydytän itseäni myös dildolla kuvitellen saavani aitoa penistä anukseeni. Tässäpä taas totta ns. Seksuaalisuus vaihtelee iän, elämäntilanteen, kokemusten jne. Joten kulunutta sananpartta käyttäen - antaa niiden kaikkien kukkien kukkia.. Happamat ne on jotka täällä valittaa.

Pelkäävät että ovat jääneet jostakin kivasta paitsi. Poika porukasa tänään mökille saunomaan ja katsotaan pyöritäänkö hangessa vai uskalletaanko vielä järveen. Kylmä kutistaa paikkoja kummasti, täytyhän ne viritellä sitten vielä juhlakuntoon Viime talvena oltiin kuuden v jätkän kanssa mökillä saunomassa kovien pakkasten aikaan.

Maahan oli juuri satanut paksu kerros sellaista puuterimaista pakkaslunta joka pöllyää helposti. Siinä saunomisen aika päätettiin sitten kaikki mennään ulos ja otetaan lumikylvyt, niin että jokainen kävi vuorollaan siihen hankeen käsien ja polvien varaan kontalleen ja kolme jätkää sitten pöllytti sitä pakkaslunta niin että kaksi pöllytti sivuilta ja yksi takaapäin suoraan palleille.

Kolme pystyttiin kylvettämään kerrallaan, jonka jälkeen piti mennä takaisin saunaan lämmittelemään noin 20min ajaksi jonka jälkeen oli seuraavien kolmen vuoro saada lumikylpy. Joka jätkä huusi siellä pimeässä yössä kuin susi saadessaan sitä pakkaslunta päällensä! Tulevana talvena otetaan varmasti uusiksi samalla porukalla.

Ehkä saadan houkuteltua muutama uusikin saunoja mukaan. Timmivartaloisia nuoria miehiä iho höyryten nakuna hangessa kontallaan ja pallit jalkojen välissä vapaasti roikkuen! Olisinpa saanut olla mukana On itsekin tullut koettua kaveriporukalla lumessa kieriskely, mutta tuolla tavalla ei olla vielä toisillemme lumikylpyjä annettu. Eilen tuli kokeiltua tuota hangessa kierimistä kun tuli nämä tämän talven ensilumet.

Viiden hengen porukalla oltiin saunomassa ja tuli siinä vähän kokeiltua lumisotaakin nakuna. Parin kaverin kanssa on tullut joskus runkattua. Isokaluinen kaverini aiheuttaa joskus, varsinkin krapulassa porukassa monenlaista juttua.

Mö oon hänen kanssaan kyl runkkaillu useinkin, mut nyt se oli kerran onnistunut jotenkin entisen duunikaverin kans joskus hommasta myös. Jäivät jutuissaan kiinni ja sit mä halusin kans kimppaan ja se toteutuikin: Kimpparunkut hyvän yhteishengen omaavan nuorten miesten ja teinipoikien porukoissa on ihan tavallinen ilmiö.

Itse olin teininä sellaisella kesäleirillä jossa poikien tuvassa meillä oli tapana joka ilta ennen nukkumaanmenoa runkata kimpassa ja ottaa spermat talteen sellaiseen kirkkaaseen kertakäyttöiseen muovimukiin.

Lyötiin vetoa siitä että saadaanko muki täyteen viikon aikana. Muki piilotettiin vaatekaappiin aina käytön jälkeen ja laitettiin taas illalla tuvassa kiertämään nukkumaanmenon aikaan. Illalla jokainen istui oman sänkynsä laidalla ja otti vehkeensä esille boksereiden lahkeesta tai sepaluksesta ja hitaasti veteli samalla kun kerrottiin härskejä juttuja ja muita pikkutuhmia vitsejä. Kuppi laitettiin kiertämään aina sinne päin tupaa jossa joku ilmoitti tulevansa pian.

Jo ensimmäisen yön jälkeen siihen purkkiin piti keksiä kansi koska aamulla tuvassa oli vähän turhankin voimakas sperman haju. Varmasti ollut kiihottava tuoksu kun useiden nuorten miesten miehiset liemet ovat sekoittuneet purkissa keskenään ja tuoksu levinnyt huoneeseen. Kumosiko joku liemen kurkkuunsa. Tuli taas käytyä eilen illalla kuuden parikymppisen kundin kanssa saunassa ja käytiin kierimässä hangessakin kahteen kertaan saunomisen aikana. Koko saunomissessio päätettiin kivaan kimpparunkkuun.

Olivat monet muuten lukeneet nämä sivut ja päätettiin ihan mielenkiinnosta kokeilla. Kaikki olivat lopuksi samaa mieltä että kannatti kokeilla. Tänään menossa kaveriporukalla saunaa! Katsotaan miten käy kun ollaan jo vähän puhuttu asiasta. Lumikylpypaikka myös katsottu valmiiksi.

Snow swimming championship in Finland http: Onhan ne olleet mielenkiintoisia saunailtoja kolmen heterokaverin kans. Kaksi on halunnut krapulassa runkkailua. Jo nuorempana yksi oli mun kans kesäduunissa maalla ja silloin jo tuli yhdessä vedettyä käteen.

Minäkin olen umpiheettero mutta poikien kanssa tulee jatkuvasti nussittua, runkattua, kullia imettyä ja persettä kielenkärjellä hipelöityä. Olen siis täysi hetero! Ainoastaan sinä näytät uneksivan noista asioista! Ketjun aiheena ei ole toisten nussiminen, imuttelu tai kielellä hipelöiminen. Vähän kuin meidän urheiluseuran sainaillasta mutta ilman tuota vanhaa äijänkörilästä takalauteilla.

Mutta huomaatteko, ei kenelläkään ole kullia kourassa. Ei omaa eikä vieruskaverin. Se erottaa tuon porukan näistä saunafantasioista. Kirjoitusasustasi päätellen ei ainakaan sinulla ole vielä aika koittanut.

Huomasitko k18 merkinnän 'seksi' osiolle siirryttäessä? Kyllä minusta noiden tekstien perusteella vaikuttaa että kaikki täällä palstalla on jo tavalla tai toisella menettäneet neitsyytensä. Yhtenä aikasena arkiaamuna käytiin neljän vuotiaan kaverin kanssa uimahallilla uimasa ja kun suihkun jälkeen mentiin saunaan, alko vanhimalla kaverilla stondaamaan, ja vähitellen alko kaikilla nouseen pystyyn ja välillä vilkuiltiin lasi ovesta että näkyykö muita ja kavereiden kädet kävi omallakin munalla ja lopuksi vedettiin mällit yhden tietyn kaverin rinnalle ja häivyttiin kaikki paitsi hän jäi pyyhkimään pois ja kun altaan valvoja tuli saunaa niin huomasi mällit rinnalla ja lähettiin kaikki nopiaa nauraen kun valvoja näki valkosen peitteen teinipojan rinnalla.

Pari vuotta siitä on Bi-seksuaalinen olen. Piru että rupes seisomaan ja sydän hakkaamaan kun luki näitä tarinoita.. Lähin on ehkä kun känni-illan saunassa kaveri runkkaili huvikseen, itsellä ei seisonu mutta kokeilin runkata vähän aikaa kädellä kaverin munaa, tuntu kyllä jännältä vedellä jonkun toisen nahkaa edestakaisin kovettunutta pullottavaa vartta.. Isobroidi opetti mulle aikoinaan runkkauksen ja sen jälkeen ollaan joskus yhdessä runkkailtu kun samalla ollaan katseltu netistä pornoa.

Meikä on myös runkkaillut broidin kanssa teininä. Katseltiin isobroidin huoneessa nettipornoa iltaisin pelkissä boksereissa jalat tietokonepöydälle nostettuna ja runkattiin kumpikin omia kalujamme. Broidilla oli vessapaperirulla pöytälaatikossa josta jakoi aina aluksi pätkän kummallekin.

Runkkujen jälkeen sain usein viedä molempien spermapaperit vessaan samalla kun menin omaan huoneeseeni. Ne oli mukavia yhteisiä hetkiä.

Tällaisessa kimpparunkussa olen ollut mukana. Aloitettiin saunan lauteilla ja jatkettiin saunan kuistilla kunnes kaikki olivat päässeet purkautumaan. Vielä seuraavana päivänä ennen mökiltä lähtöä käytiin porukalla saunassa ja otettiin sama uusiksi. Onneksi sarja on taas viime aikoina ottanut rohkeampaa tuulta alleen ja ollaan päästy takaisin juuri sille nolostuksensekaisen erotiikan parhaalle pelikentälle: Lollasin ehkä hieman sille, että kyseinen Hesarin mielipidepalstan kirjoitus keskittyi vielä aika pitkälti ulisemaan siitä Logomon Tom of Finland -näyttelystä.

Postauksesi pointtia tosin tukee se, että aika vaikeaa kuvitella kenenkään vastaavanlaista heteromatskua piirtävän taiteilijan töitä samalla tavalla paraatipaikalla taidenäyttelyssä. Vaikka toisaalta, aika harvalla eroottisia kuvituksia tehneellä on yhtä ikoninen tyyli kuin Tom of Finlandilla lähinnä tulee mieleen joku Manara , ja toisaalta nykytaide pursuaa hetero seksuaaliviittauksia joka tapauksessa esim.

Jeff Koonsin Cicciolina-jutut , eli niitä ei erikseen tarvitse nostaa enää esille. Oho, melkein pysyn taas aiheessa.

Joo, se on totta, että Hesarin kirjoitus koski nimenomaan Suomen Tomppaa. Se oli tässä postauksessa alun perin mainittuna, mutta en saanut sitä sopimaan muuhun tekstiin, joten poistin sen sitten kokonaan. On tietysti hyvä kysymys, olisiko sitä kirjoitusta tullut ollenkaan jos kyseessä ei olisi ollut iljettävät homostelut TM , mutta uskon että olisi — yliseksualisoitunut yhteiskuntahan on yleisönosastojen vakioaihe nuorille asetettujen ulkonäköpaineiden kanssa.

Ja juuri tuohan se siinä on. Heteroseksuaalisuus on niin normaalia, että sitä tursuaa melkein kaikkialta, joten sen käsittely mitenkään fiksusti on useimmiten hirveän vaikeaa. Työsarkaa kuitenkin olisi vaikka muille jakaa. Voi kyllä, tätä on itsekin tullut pohdittua miksi heteroromanssi on yleensä vaan yksi armottoman tylsä, yllätyksetön ja perustelematon kylkiäinen tarinan muuhun sisältöön nähden ja lopussa pääpari kiehnää toisiaan lähinnä siksi, koska mies ja nainen eivät voi kertakaikkiaan vastustaa toisiaan tietyn säteen sisällä.

Ehkä juuri siksi, että heterous on sitten lopultakin suurelle yleisölle se jonkinlainen default-vaihtoehto, eikä erillistä perustelua vaativa poikkeus kuten muut seksuaalisuuden muodot. Ilmeeni, kun fiktiossa heterot rakastuvat aina sukupuoleen — muullahan ei nimittäin ole näissä tapauksissa väliä, vaan riittää, että toinen on vastakkaista sukupuolta kuin itse on.

Tai jos oikein halutaan nirsoilla, niin toisen pitää olla tarpeeksi kawaii tai kakkoii , jotta TosiRakkaus TM olisi mahdollista. Tulee jotenkin mieleen tää Attack of the Clones -analyysi. They must be in love. Hurjan iso kiitos tästä postauksesta!

Tällaisia sarjoja olisi mukava lukea enemmänkin. On tosiaan sääli, ettei sarjoissa yleensä käsitellä heteroutta kunnolla.

Jos sarjaan halutaan lisätä romantiikkaa, miksei sen toteuttamiseen yritetä panostaa tarpeeksi? Välillä tulee paha mieli siitä, ettei kivalta vaikuttavasta parista koskaan oikein opi pitämään, koska parin osapuoletkaan eivät selvästi ole löytäneet mitään oikeaa syytä oppia pitämään toisistaan. Minua ainakaan eivät kauheasti lämmitä sellaiset parit, jotka NanaKaoru tosiaan iskee kuin napakka isku pakaraan. Mutta kun Nana on niin tuhma tyttö…. Ekstranöyryytystä saadaan siitä, että Kurumilla on ilmeisesti joku rikas sugar daddy.

Sundomen hahmot eivät minusta ole kovinkaan mielenkiintoisia ja piirrostyylikin on rujo eikä todellakaan mikään nautinto mikä tietysti saattaa olla piirtäjältä myös tietoinen uncanny valleyn disservice-vipu , mutta psykologinen dominointi on kyllä ihan omaa tasoaan.

Ja hahmojen väliset suhteet on myös tehty hyvin varsinkin kuvio Hideo-Kurumi-mystinen sugar daddy. Miten sitä jotkut osaakin kirjoittaa tästä aiheesta niin täyttä asiaa? Heterous on erittäin pop, ehkä sekin löydetään jossain vaiheessa uudestaan kaikkien sateenkaarilapsosten alta.

Miksiköhän ihmeessä näin viime yönä unta köyden ostamisesta? Itselläni ei ollut aiheesta etukäteistietämystä tai -kokemusta, mutta… Tässä oli mielestäni tosi kauniisti kuvattu ensin vapaaehtoista alistumista ja pelkoa, ja sitten paijausta ja kehuvia sanoja, kun suoritus on ohi. Salaisuuselementillä leikittelykin oli mainiota. Lukujen tapahtumat olisivat todellisuudessa varmaankin varsin tuomittavia riippumatta siitä, että ensikertalainen tiesi, ettei tiennyt, mihin joutuisi.

Fiktiona ja fantasiana asia erikseen, intensiivisesti kuvattu, aiheutti sekavia tunteita. Pistää miettimään, voiko noin traumatisoiva kokemus, jossa mieli ja ruumis ovat hajoamaisillaan eikä tilanteen loppuminen ole täysin varmaa, olla oikeasti katarttinen. Dental gag -läppä sai nauramaan ääneen. Tachi on söpö mekossa juuri siksi, että se on yleensä enemmän poika kuin tyttö. Kirjoituksessa puhuttiin seksin ja seksuaalisuuden psykologiasta.

En tahdo tässä aloittaa sanasotaa ja mielipiteiden vaihtoa arvon asiantuntijoita ja psykologiaa opiskelevia kohtaan. Psykologia on tieteenä kuin metafysiikka, se lähtee rationaalisten oletusten päättelyiden ketjuista, jotka eivät ole empiirisiä havaintoja vaan osaltaan mielikuvituksen sanelemia hypoteeseja. Näin saadaan aikaan varsin laajamittaisia ja keskenään hyvin yksilöllisiä väittämiä, jotka tieteellisen tarkastelun valossa ovat puhdasta sanahelinää, eivät uskottavia teorioita.

Seksi ja seksuaalisuus eivät liity pariutumiseen. Pariutuminen on seurausta niistä toiminnoista, jotka organismit ovat evoluution kehityksen tuloksena huomioineet geeniensä säilyttämiseksi suvullisessa lisääntymisessä. Toisin sanoen esileikki, hyväily ja suudelmat ovat toimineet lisääntymisessä näläntunnetta ja eloonjäämisvaistoa paremmin, ulkonäkö ja kuntoisuus ovat viettejä voimistavia tekijöitä ja perimän mittareita. Hyvin monilla eliöillä, kuten linnuilla, on monimutkaisia pariutumisriittejä ennen varsinaista aktia.

Nämä prosessit, kuten vaikkapa ihmisillä, pääsääntöisesti lujittavat yksilöiden välisiä suhteita ja lisäävät lisääntymisen onnistumista. Kun käsitellään seksiaalisuutta, seksissä jaksetaan painottaan lähes täysin sen tuottamaa mielihyvän tunnetta, eli puhtaasti aivojemme sähkökemiallisia toimintoja se siitä psykologiasta, onko patterilla tunteita kun sähkö virtaa? Mies saa tyydytyksensä, nautintonsa, kauniista naisesta, nainen komeasta uroksesta.

Länsimaisessa kulutusyhteiskunnassa ja populaarikulttuurien kuvastoissa tästä on tullut markkinoidun seksuaalisuuden normi. Seksuaalisuus on kuitenkin se, mikä osaltaan tekee meistä yksilöllisiä, ihmisiä.

Intohimojen, tunteiden ja pyyteettömyyden osoituksena seksi on tärkeä osa toimivaa ihmissuhdetta kahden rakastavaisen välillä.

Samalla Nana kuitenkin koettaa saada muutettua Kaorua vähän suoraselkäisemmäksi ja prepattua tätä kouluhommissa. Joo, se on totta, että Hesarin kirjoitus koski nimenomaan Suomen Tomppaa. Rippileiristä on jo tosi pitkä aika, mutta muistelen vieläkin kaiholla noita aikoja. Meilläkin on tapana vietella saunailtoja, mutta ei kyllä kenellekään tulisi pieneen mieleen siellä alkaa mitään kimpparunkkuja ehdottamaan. Oletko kirjoittanut tuon jossain aineissa vai? Jotkut piilottelevat bi-puoltaan tuollaisten teikäläisten vuoksi. On se kiihottavaa kattoo kun kundi availee pillua sormilla ja imee rintoja siinä sitten runkut on melkein pakko ottaa. erotiikkaa · erottinen · Esimiehen kanssa · Esimies nussii · Esinahaton kyrpä · Espanjalainen · Espanjalainen panomies · Eturauhasen hieronta · fantasia. 2. kesäkuu Siis miten voi olla noin iso määrä homoseksuaalisia ihmisiä Yököttää oikein toisten ajatus toisten munien tuijottelusta. .. Monet käyvät täällä lukemassa noita fantasioita. .. 'Kuultu on jopa että eräässä varuskunnassa oli viikonloppuna kiinni olevien kesken harrastettu eroottista hierontaa yöaikaan. 5. syyskuu Seksi videot ilmaiset miesten seksiasennot kuvina vanhat isot tissit nainen haistelee . Vaimo sai munaa porno eroottiset tari miksi hollolan privaatti tikkurila sx ilmaiseksi ja kaikki eroottisia fantasioita tulee todellisuutta, jopa seksiä porno .. Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten.

Eroottinen fantasia homoseksuaaliseen isoa munaa

Eroottinen fantasia homoseksuaaliseen isoa munaa