Makea kalu nätti kalu homoseksuaaliseen

Ja Häräntappoasehan on ihan legenda ja mun mielestä se täytyy jo lukea pelkästään siksi. Plus että se on jäätävän hauska todellakin voin samaistua paljain jaloin tassuttelevaan ja höpöhöpöjuttuja laukomaan Kerttuun ja silti jollain tavalla kamalan surullinen. No, jokusen vuoden päästä löysin kyseisen kirjan hyllystä pölyttyneenä ja päätin selata pari sivua. Sekä oli menoo sitte, jäin ihan koukkuun! Aivan huikea kirja pikkutytöstä, joka on vähän paremman pariskunnan mukula Intiassa, mutta jääkin orvoksi ja joutuu kaukaiselle sukulaisilleen toiselle puolelle maailmaa.

Siitä alkaa itsekeskeisen pikkulikan itsetutkiskelu ja sitten tapahtuu kaikkea jänskää Tuija Lehtisen Laura-kirjat Tylsyydessään ja mukanuorekkuudessaan niin paskoja, että menee jo hyvien puolelle.

Kaikki Laurat lukeneena voin sanoo, että Lehtisen Tuija on kyllä niitä harvoja suomalaisia, jotka osaavat tehdä hyvän ja toimivan nuorten kirjasarjan. Perusteinielämää, sydänsuruja ja perheongelmia. Jotkut tapahtumat ovat niin ennalta arvattavia ja kuten jo sanoin, mukanuorekkaita, mutta toisaalta ne on ne tekijät, jotka tekee Lauroista turvallisia ja tuttuja.

Ihan ku Laura, Jenna, Tauski ja kumppanit olis ihan oikeesti sun kavereitasi. Aika karua luettavaa naisten raadollisesta maailmasta miesten valjaissa, mielenterveyden ja lääkkeiden kanssa painiskellessa. Todella hyvä kirja, mutta ei kaikkein heikkohermoisimmille ja herkimmille; vaikka oon aika kova luu, ajatus lapsen pään hakkaamisesta seinään saa munkin mahan vihlaisemaan.

Vaikka Marilyn itse ei kiinnostaisi, on kirja lukemisen arvoinen. Jos miesseikkailut, repaleinen perhe, lääkepöllyt, lastenkodit ja itsetunto-ongelmissa painivat nuoret naiset kiinnostaa, suosittelen. Tuhannen ja yhden yön satuja Tarviiko edes perustella?! Parasta viihdettä joululomalla on em. Hyviä luettavia on myös Juha Vuorisen tuotanto varsinkin Kristianin tarinat , Eniten vituttaa kaikki-kirjat, Seppo Jokisen jänskät Tampereelle sijoittuvat poliisikirjat ja kevyempään makuun Anni Polvan aina niin ihanat Tiina-kirjat.

Luettavaa on niin saatanan paljon maailma väärällään, että meinaa nuppi seota. En tajua, miten joku voi inhota lukemista! Saatana jos jotain paskaa joutuu lukeen, niin kyllähän se vituttaa, mutta eihä hyvän kirjan lukeminen voi ottaa päähä?! Noni, joulu meni jo. Kaupat auki, joulukuusi vittuun ja jotain muuta ruokaa pöytään ku lanttulaatikko ja piparkakut, kiitos.

Joo, kivasti odotin joulua siitä marraskuun puolivälistä asti muna suorana, mutta nyt seki on vähän niinku lusittu jo. Joulu on petos tällaisen pienen jouluihmisen vinkkelistä. Pari päivää sängyssä olleet joululakanat on jo so last season, joululahjapaperit pitää taas viedä vuoden ajaksi lukkojen taakse ja joulukortit heittää muistojen joukkoon. Kaikki on vaan niinku Jumalauta just mää suunnittelin kuinka ihanan seesteinen joulun vietän, kuinka kuljen paikasta toiseen jouluenkelimäisen kevyesti ilman negatiivisia tuntemuksia ja jaan sellaista vanhan ajan joulumieltä ja entisaikojen joulutaikaa.

Kannoin lahjakasseja autoon vitutuksen ja tuskanhien sekoittuessa otsalla, käyttäisin kelloa, istuin autossa, juoksin paikasta toiseen, toivottelin teennäisesti rauhallista joulua ja pidin huolta aikataulusta. Lopulta, kun olis ollu aikaa viettää sitä joulua rauhassa, tuli yö ja nukutti. Aamulla heräsin karuun todellisuuteen, että nyt sekä kusipääjoulu sitten on ohi. Ilman lastenohjelmamaratonia pyjama päällä, ilman glögihetkeä kynttilöiden valossa, ilman tuoksuja, ääniä ja salaisuuksia.

Mua oli taas kustu silmään! Joulu on pelkkä päivä, jolloin raahataan kakaroille muovikrääsää, syödään E-koodi-karamelleja ja mietitään, että millon kuusen kehtais jo polttaa takassa. Jos joulu on tosiaan pelkkää lelukuvastojen merkkailua, mahdollisimman epäjouluisia elokuvia, räiskyviä led-valoköynnöksiä ja Saarioisten laatikoita, niin vittu lopetetaan ihan suosiolla senki viettämään. Mikä tää Tapaninpäiväki o? Istutaan sisällä ja kuollaan tylsyyteen. Alan ihan just kiskoon noita joululakanoita tuolta sängystä.

Uskon, että lukijoista löytyy niitäkin, joiden joulu on mennyt totaalisesti vituilleen. Jaetaan toistemme tuskaa ja nauretaan juoppopukeille, epämääräisille lahjoilla ja palaneella kinkulle oikein kivasti yhdessä! Oikein hauskaa, lämmintä, rakkaudentäyteistä ja hilpeää joulua kaikille! Olette aikas ihanaa sakkia. Mä oikeasti koen valtavia myötähäpeäaaltoja, kun eksyn erilaisille nettisivuille ja foorumeille.

Miten kaikki vajakit löytävätkin toisensa ja saavat aikaan jos jonkinlaista sekametelisoppaa? Ykkössijalla tällaisista keskustelupalstoista on Murha. Tykkään ihan kamalasti selvittämättömistä rikoksista, katoamismysteereistä ja muistakin epäselvistä rikosvyyhdeistä. MUTTA mä en kuitenkaan ole niin urpo, kuin monet kyseiselle sivustolle eksyneet kotiseriffit ja keittiöetsivät Ei vittu, aikuiset ihmiset tappelevat siitä, linkittikö joku jonkun linkin vahingossa väärin, toistaako joku itseään, spekuloiko joku överisti hmm, kukapa siellä EI spekuloisi liioitellen?

Saatana keksi-ikäiset ämmät käyttää jotain wannabe-rikostermistöä ja sotkevat alan ammattilaisten töitä, hiippailemalla rikospaikoilla yömyöhään taskulamppuineen "ulkoiluttamassa koiraa". Ei vittu, kuinkahan moni rikos olis selvinny aiemmin, ku nää kaikesta kaiken tietävät vatipäät olis vaan jääny kotiin spekuloimaan, eikä lähteny jonnekin Likolammelle sotkemaan kaikkea.

Ja sitten viä itketään, ku poliisi ei tiiä tarpeeks. Vauva- ja perheaiheiset palstat ovat myös aika surkuhupaisaa luettavaa Tapellaan siitä, kenellä on paras perhe, hienoin aviomies, kilteimmät lapset ja muutenkin kulissit kunnossa.

Silti käyttäydytään kuin raivotautiset lehmät, kun haukutaan ja syytellään SuperMom-nickiensä takaa toisia yhtä hulluja ämmiä. Tosi tasapainoiselta teidän perhe vaikuttaakin, kun sä istut seittemän tuntia päivässä koneella vittuilemassa muille perheille ja äideille heidän taloudellisesta tilanteestaan, lasten lukumäärästä tai aviomiehen vittuipäisyydestä.

Ja Demihän on ihan legendaarinen häiriökäyttäytymisen suhteen. Jopa reilut parikymppiset ämmät hakeutuvat vittuilemaan vaihteeksi nimimerkkien takaa, yllätys yllätys jopa vuotiaille tytöille tyyliin "ooks joku vitun yläastelainen teini?!

Hmm, oliskohan meillä kaikilla ollut ihmissuhdekiemurat olleet yläasteen alkupäässä hivenen eri sarjaa, kuin nykyään parinkympin kieppeillä? Kyllähän ny kaikkien -idiootimpienkin itsetunto-ongelmissa painiskelevien nuorien aikuisten- pitäis muistaa, miltä tuntuu, kun ihastus antaa pakit tai bestis vaihtaa kaveria? Vittu mä kuolisin häpeästä, jos mulle kasvaisi tarve lähteä pätemään lapsille vittuilevaan sävyyn jonnekin foorumille! Jos sinne on pakko mennä mussuttamaan, niin oliskos isosiskomaiset neuvot ja ohjeistus mitään?

Vai saako siitä jotain ylemmyyden tunnetta, kun on palstan ainoa yli vuotias ja saa päivittäin kymmenen lasta itkemään oman vittuilun takia? Mitkäs muut nettisivut ansaitsisivat paikan tässä postauksessa? Suomi24, eri eläinfoorumit, muut teinipalstat? Ai vittu mä nautin tästä koko syksyn jatkuneesta on-off-flunssasta. Voi mennä montakin viikkoo ihan ok, mutta sitten taas pamahtaa jostain joku epämääränen haistavittuvirus, joka laittaa mun päiväjärjestykseni aivan perseelleen.

Eniten vituttaa se, että tulee kamalia reenitaukoja. On todella vituttavaa nähdä ikkunasta ulkona lenkkeileviä ihmisiä matkalla salille kireissä trikoissaan, kun ite istuu sohvalla jossain vitun villahousissa ja laskee, että kuinkas jumalattoman kauan siitä omasta urheilusuorituksesta onkaan nyt on menossa neljäs lepopäivä ja oon jo aivan täysin valmis hirttäytymään verhotankoon.

Musta olis niin ihanaa olla täydellisen terve ja jumpata niin että hiki virtaa ja olla ulkona, mutta ei vitullakaan! Ei, ellen halua esim. Että tässä mä nyt katselen mun katoavaa hauista ja seuraan, kuinka kauniisti silava tarttuu vatsamakkaroihin. Kun kuumehan on se joka tässä maailmassa tekee eron ja sairaan välillä. Kuumeessa ei saa sitä ja tätä ja vältä sitäsuntätä, jos olet kuumeessa. Eikö yskällä, huimauksella, tulehduksilla tai säryillä ole saatana mitään merkitystä?

Terveyskeskuksessakaan saa palvelua, kunnes se mittari näyttää yli 37,5 astetta. Saatana, mulla on ainakin nollatoleranssi kaiken ylimääräisen puuhailun suhteen, kun oon edes vähän kipeä. Se on niin nähty, mikä vitun hauska keuhkoputkentulehdus-nuhakuume-flunssa-kierre siitä alkaa, kun lähtee tonne pelleileen puolikuntosena, vaikka sitä kuuluisaa kuumetta ei oliskaan. Mutta pahinta kipeänäolossa on se, että ei oo edes kunnolla kipeä! Saatana olis sitten se nelkytä astetta kuumetta ja aivan vitun paska olo, niin tää menis joskus ohikin, mutta tää viikosta toiseen jatkuva köhiminen ja niiskuttaminen alkaa todellakin raastaa näinkin seesteisen ihmisen hermoja.

Välillä on hyvä, terve ja virkeä olo, ellei näitä pikkuongelmia lievät hengistysvaikeudet, yskä, nuha, niiskuttaminen, korvakipu Huomenna ok, tänään semi, ylihuomenna paska olo, sitten yskitään, sitten taas terve, sitten ok Makaisin mieluummin aivan koomassa, kuin hääräisin niiskutellen ja yskien saatana päivästä toiseen.

Olipas taas harvinaisen selkeä postaus. Ehkä mulla sittenkin on kuumetta, sellasta paskaa näytin kirjottaneeni. Heti ku maaginen 18 vuotta kilahtaa mittariin, ei enää kiinnostakaan paketit ja lahjapaperin rapina! Ja mitähän muka aikuset ihmiset tarviskaan, ei mitään! Ei todellakaan, vaan kakarat varsinkin alle parivuotiaat, jotka ei a muista vittuakaan ensimmäisistä jouluista b ehdi käyttää kaikkia uusia nallehaalareitaan ja  Salama McQueen-figuureitaan, ennen kuin on kasvanu niistä yli tarvitsee valtavasti krääsää, roinaa, romua ja pikkusälää ja mielellään aivan vitusti.

Parikymppisistä vanhuksiin ei sitten kukaan tarvitsekaan mitään, saatikka että haluaisi tai toivoisi. Minä ainakin teen jokaa saatanan vuosi joululahjalistat ja odotan jännärillä pakettien avaamista; nykyään kelpaa pienempi keko ku kakarana, mutta kuitenkin! Minä ainakaan ala valehtelemaan, että joo ei musta lahjat oo yhtään kivoja, vihaan lahjoja. Että haistakaa te kaikki nurisijat perse, kuitenki haluaisitte parit paketit muovikuusenne alle.

Aika huolella saa paskaa lapata naamaansa, jos aikoo jouluna ihan kunnolla lihoa varsinkin, kun itse jouluruoka on perushyvää ruokaa vihanneksineen ja juureksineen. Ja jos yks vitun hetki vuodessa on, ku saa vetää sukaalata ja joulutorttuja, niin joku kilon-kahden heilahdus vaa'assa tuskin ketään tappaa -arkeen palatessa ne lähtee taas ihan puolihuomaamatta varsinki ku uuden vuoden jälkeen viimestään alkaa karkit ja suklaat tökkiä.

Ja sitä paitsi mua ei kiinnosta miten vitussa säästän 20 kaloria "vaihda pipari kuivattuihin vaahteranlehtiin ja pureskele käpyjä! Vittu minä en jouluani pilaa jotain pahvinpalasia pureskelemalla. Joka vuosi vähenevä lastenohjelmien määrä Kakarana joutu jouluaattoaamuna miettimään, että kattoisko ykköstä vai kakkosta, kun molemmista puskee kaikkea Joulupukin kuumasta linjasta Röllin jouluun, Lumiukosta Hylättyihin leluihin ja kaiken maailman tonttupaaraateista piirrettyihin.

Sormissa oli särky uuteenvuoteen asti, kun joutu paineleen kaukosäädintä niin jumalattomalla temmolla. Nykyäänhän tulee joku vitun kolme ohjelmaa, joista yksi on vanha kunnon rahastusohjelmamme Kuumalinja ja toiset kaksi on jonkun tietokoneinsinöörin vartissa suunnittelevaa 4D-animaatioita, joissa joulupukit taistelee rinnakkaistodellisuudessa lasersäteillä ja Punankuonon Petterillä on luotiliivit.

Kaikille muille paitsi itse porukoille tää on aivan utopistista. Joo, olishan se ihana olla maalla joulu äitin ja isin kaa, mutta kun siellä on viettänyt n.

Mikäs on sun jouluvitutus numero uno? Saan aika usein kuulla, miten postauksissani loukkaan jotakuta, miten joillekin tulee paha mieli ja miten mä muutenkin voin olla niin kamala ja itserakas bitch!! Ensinnäkin mä olen todella lapsellinen itkupilli. Musta on ihan ok tirauttaa parit kyyneleet, jos Petja sanoo väärällä äänensävyllä jotain, pilkkaa Hello Kitty -pehmolelua tai muuten vaan "ei tajua mun tunteita", esim.

Voin myös möksöttää, mikäli joku asia ei mene ihan niinkuin mä olin wonderland-Strömssössäni suunnitellut "nyyh nyyh mun lempipaita on pesussa, mä meen itkeen vaatehuoneeseen vaatekasan päälle ja pidän mykkistö".

Olen 5-vuotiastakin pahempi möksähtelijä-vittupää, joka vaatii lässyttämistä unohtaakseen mökömökö-moodinsa. Olen myös säälittävä wannabe-ravintoterapeutti. Vannon maitorahkan nimeen, pidän ruokapäiväkirjaa ja luen leipäpakettien kyljestä kuitumäärät. JA SILTI nassutan kännissä pitsaa, himoitsen pastaa ja voitelisin kaiken suuhunpantavan oikealla voilla, mikäli omatunto antaisi periksi. Todella säälittävää ja noloa, myönnän.

Edellämainittujen epäkohtien lisäksi ulkonäössäni on paljon moitittavaa. Nenäni alle voisi mennä kokonainen partiojoukko sadetta pitämään, otsani ryppynahkasta saisi nahkatakin isommallekin moottoripyörätappajalle  ja käsien ympärys on samaa sarjaa arfikkalaisten lasten nilkkojen kanssa. Kulmakarvani nypin fiksuna plikkana kutosella, eikä niitä sen jälkeen ole näkynyt. Selkäläskistäni kalpenee ihraisinkin sika, tukka on ku hallan nussimalla linnunpelättimellä ja valokusissa näytän Muumeista tutulta Kiiltopää-delfiiniltä.

Muutenkin olen aika pahansisuinen ärripää, luonteeni on kuin Paavo Pesusienestä tutun Johtaja Ravun Helmi-tyttärellä ja muutenkin seurani ei ole kovin houkuttelevaa. En ymmärrä politiikasta mitään, sivistyksessäni on valtavia aukkoja ja en osaa ajaa autoa.

Noni, nyt on sun vuoro paljastaa noloutesi, pikkuisen pilkata itseäsi ja kertoa  miksi SINÄ olet aivan kaamee tyyppi! Niin ja edelleen sitä hauskaa viikonloppua kuomat, lav juu!

Mikä on näistä sun kirjottamistas jutuista se lemppari tai se mikä ärsyttää sua eniten? Ärsyttävin on varmaan joku, jonka aihe ei mua oikeasti vittuakaan kiinnosta ja on aivan kuivaa läpinää.

Tai ehkä joku toivottu reenipostaus, koska musta on jotenkin noloa esitellä jotain lempparijumppaliikkeitä vaikka vedän naamaani karkkia ja pullaa ku joku sika. D Ja siis yleensä syy on sit joku mun ärsyttäminen. D Se on melkein sellanen rituaali jo, eikä edes kunnon riita.

Ja sitten pyykinpesusta ja siivoamisesta. Mitä aineita kirjoitit yo-kirjoituksilla ja millä arvosanoilla? Ihan hyvin ku toi lukeminen jäi yhteen kirjaan joka oli terveystiedon ykköskurssin läpälää-kirja En ollu IHAN motivoitunu. Kiva olla perheen pikkutapipi. Jos joutusit viettään loppuelämäsi jossain kuntosalilaitteessa olettaen että sulle tuotas ruokaa kokoajan ja nukkuisit siinä eli pystyisit hyvin elään niin missä olisit?

Se on mun joku sairas pakkomielle ollu jo hyvin kauan eikä silti oo jaloissa paukkua niin paljon ku sielu sietäis!! Mikä kuntosalilaite olisit jos olisit joku, miksi? No siis oikeesti en olis ees laite vaan joku tosi ärsyttävä pilipalipaino, joku rimpula muovinen levypainosetti jostain saatanan Löytökuilusta tai Säästö-Pertistä. Mikä ruoka olisit, miksi? Moni kakku päältä kaunis Mikä oppiaine olisit, miksi? Eikö oo ärsyttäviä kysymyksiä?

Miksi nää on ärsyttäviä? Mitkä kaks naapurikaupunkias on sun lempparit? Kiitos kaikille hauskoista kysymyksistä ja oikein kivaa viikonloppua! Mitkä on sun mielestä kamalimpia tyyli- tai meikkimokia? D Mun suosikkihuulipuna on sellanen ällön vaaleanpunainen, että Tyylimokista kamalin on saman värin liika yhdistely, varsinkin jos siitä samasta väristä on useampaa sävyä Että kiva kokovihreä asukokonaisuus, helmiä ja polvisukkia myöten kamu!

Mihin haluaisit valmistuttuas töihin? Mutta vanhusten parissa kaikkein mieluiten työskentelisin, haaveammatti olis tulevaisuudessa esim. Haluisitko muuttaa johonkin muuhun kaupunkiin tai peräti ulkomaille? Unelmissa olis vierailla kreikassa ku kerran meijän rahatki on siä jo! Henkkamaukasta saa ihan tarpeeks päteviä rättejä! D tarvitseeko kala polkupyörää? Millä tavalla sun tekstit on omasta mielestäs muuttunut blogin aikana? Miten sun ystävät kuvailis sua?

DDD Ja Petjuskeli käyttää usein sanaa "lapsellinen" kuvaillessaan mua Miten sun vanhemmat kuvailee sua? Pekassa on ärsyttävintä se, että se ei huomaa mitään. Talo on tulessa, lietevesi mitkä? Olitko lukiossa motivoitunut opiskelija, mikä oli sun lempiaine? Vihasin sitä niin paljon, että en keksi siitä muuta hyvää ku äidinkieli ja liikka. Ihan mistä sattuu kivoja löytymään ja niitähän löytyy!

Mitä ajattelet henkilöstä joka harrastaa yhdenillanjuttuja ja on a vuotias b vuotias c vuotias d vuotias e vuotias? Ja en tarkoita satunnaisia panoja vaan muutaman kerran viikossa tapahtuvaa. Mikä oli lukiossa sun lempikurssi? Mikä inhokki lukio aine? Vittu siellä käytävässä ei ole viidakkoa, vaikka kuinka rouva opettaja sitä toivoisi! Kuka on sun lempilaulajasi? Mitä mieltä olet skeittaajista? Mitä harrastuksia sulla on elämäs varrella ollut?

Sit ryhmä lopetti ja olin kaiken lisäks todella paska siinä. D Muuten oon harrastellu ihan vaan itekseni kaikenlaista pikkupuuhastelua. Ekat kesätyöt ja millaista oli? Noo, ihan okei hommaa.

Ei nyt mitään tajunnanräjäyttävän hauskaa. Viimeisin ostamas vaate kuvaa?? Mitkä asiat oikeassa elämässä sua vituttaa? Koetko itsesi muita paremmaksi? Tuleeko joskus olo "kuinka tyhmä ihminen voi olla"? Mutta muuten en koe olevani millään tavalla ketään sen parempi tai älykkäämpi kaveri. Ja oikeassa elämässä mua vituttaa aika pienet arkiset asiat, esim. Mitkä aineet kirjotit ja mitä sait niistä? Eiku sellanen missä oli Lindsay lohan ja se feikkas olevansa paksuna.

Paljo sun tukka makso???!! Parasta oli tanssahdella pikkupienissä. Millanen huone sulla oli varhaislapsuudessa? Ikävä mun ihanaa huonetta parvekkeella Millasista blogeista itse pidät? Ihana ilma ulkona, pääsen pian salille ja pian on joulu, JEE!! Mikä on sun lempikirosana? Jos tanssit niin millasessa puvussa? Oi se on ihana puku! Ja meni ihan jeppis hyvin. Kerro joku asia joka sun mielestä on nyky-yhteiskunnassa totaalisen ala-arvostettu. Teinit ei tajua, että turhaan himoita haluttuihin duuneihin, jos yläasteelta lähtee vitosen keskiarvolla.

Tykkäätkö haastaa riitaa itse salaisesti tykkään, paha minä! Ennen olin kyllä aina aukomassa naamaa, mut nykyään en oikein tykkää kinata tai mitään. No Salkkareiden Iidan vaatteet on ihania. Jos oisit vaatekappale niin mikä olisit, perusteluineen.

Sellanen hihoista likanen vaaleanpunainen hirvitys. Mä vaan oon sellanen vitun jänöjussi. Ahistaako hiljaset tunnit joissa mahollinen suoliston kurina kuuluu koko luokkaan? Miten voit olla noin positiivinen vaikka aiheet yleensä mistä kirjotat on vitutuksesta ja kun ne niin ärsyttää?

D Nauran aika usein ja monet jutut vaan huvittaa mua niin paljon. Haetko jonnekin opiskelemaan lähihoitajakoulun jälkeen? Missä päin Tamperetta asut? Mulla sellainen mielikuva, että Nokialla, mutta sehän ei oo Tamperetta? Miten sun salitreenaaminen sujuu? Harrastatko jotain aerobista liikuntaa salin ohella? Ja hyvin sujuu muutenkin, Lady Linella on ihanaa ja aiaiai voisinpa olla siellä aina. Mikä oli sun lukion päättötodistuksen keskiarvo? Mistä vedät noi kaikki hauskat lausahdukset ym?

D Onks lukijat tullu ihan itekseen vai mainostamalla? D mitä sait äikän yo: Se toinen osa meni vitun hyvin ja olin ihan valmiina vastaanottaan E: D milloin ajattelit hankkia lapsia? Mutta ei oo kyllä tän tai ens vuoden asia alkaa hommaileen muksuja. Mitä muuta sitä ihminen kaipaiskaan? Hei ei mua nyt ihan oikeesti voi kiinnostaa kaikki maailman asiat, varsinkaan negatiivisessa valossa! D onko kukaan blogisi lukijoista tunnistanut sinut kadulla?

Ruisleipä on aina varma, mutta toisaalta tuore sämpylä munalla, ai ai ai Mää syön mitä mää syön. Toki se on vittumaista, mikäli joku ruoka-aineallergia tms.

Sen verran on jos jonkin näköstä riisimaitolitkua, gluteenitonta pullaa, hiilarittomia mössöjä ja kasvisvaihtoehtoja joka ravintelissa. Eiku ny mä muistan! Tää on sellanen uni, jonka nään aika usein, mutta ympäristö vaihtuu joka kerta. Eli siis löydän jonkun alennusmyynnin, jossa on just kaikkee mitä haluan viiiiiitun halvalla, mutta vääriä kokoja!

Se on oikeesti todella ärsyttävä uni. Ne unet missä etin ruumiita on paljon miellyttävämpiä, ku tollaset paskapääunet. Ja kyllä sitä melkein joka perjantai tai lauantai tulee maisteltua, mutta esim.

Että sellasia perseitä ei tuu vedettyä juurikaan. Ja sitte välilaskuilla on tultu pompittua pari tuntia Losin puolella. D missä maissa haluaisit ehdottomasti käydä? Hmm, en osaa sanoa. Kaikki on aina lutviutunu ja rullannu eteenpäin omalla painollaan. Mut en mä erityisesti mistään vitun herhiläisistä välitä. Tykkään kattoo luontodokkareita, mutta emmä syliini halua yhtäkään karvanaamaa tai rotanpoikasta.

Ja kyllä koiras vs. D Miten onnistuit homehduttaan ne Hello Kitty lakanat? Mä teen ruuat ja sillai. Vaikka en oo uskonnollinen, niin joulukirkossa olis aika symppistä käydä. Oudoin ruokayhdistelmä mitä syöt? D No, maitorahka persikalla on sellanen, että kukaan ei oo lähipiiristä myöntänyt tykkäävänsä. Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? Joskus jotain kampaamon litkuja, joskus nappasen nopeesti Pirkka-shampoon hyllystä. Ja villasukkia, uus kattila olis ihana, vähän Iittalaa toki ja vaikka Ikean lahjakortti olis aivan mahtava.

Ja sykemittari jossa on GPS. Varasto on huikeen hauska! Ja Benjamin Buttoninen vitun jänskä elämä on ihan hyvä kans. Ja Ice Aget toki! Vähä Eppuja, Brädiä, Kaija Koota, suomirockia, teinipoppia, amisjumputusta, räbää Ja ei todellakaan oo kutsumusammatti, vaan alunperin järkivalinta. Loppujen lopuks tajusin, että vittu tää on NIIN mun juttu. Oon aivan liekeissä tästä alasta ja haluan vaan oppia lisäälisäälisää. Ja näillä näkymin suuntaudun sairaanhoitoon ja huolenpitoon, sit joskus haluan kyllä käydä vanhuspuolenkin koulutusohjelman.

D Kukapa teinilortto ei olisi D mikä puhelin sulla on? D Se olis niin mun tuuria kusta sen jaloille. Kirjoitat illalla blogiisi tekstin yhtä nasevaan ja suorasanaiseen tyyliin kuin aina ennenkin, julkaiset sen ja menet nukkumaan.

Aamulla avaat tietokoneen ja huomaat, että postaukseen on tullut kommenttia. Jos aamulla on helvetillinen kiire, myöhästytkö vai saatko turbovaiheen päälle ja ehdit ajoissa? Mikä on sellainen vaate tai asuste, jota et vain voi sietää? Onko tavoitteenasi treenata kroppa kehonrakentaja-lihaksikkaaksi vai fitnessmali-lihaksikkaaksi? Oletko mielestäsi jo täydellinen? D Olis mahtavaa että olis aikaa ja mahdollisuudet reenata joku huikee fitnesssartalo, mutta Oon kai liian laiska.

Ja mitä noihin kroppiin tulee, niin vastaan on tullu yllättävän "epäatleettisia" fitnessvartaloita ja taas ylibodattuja kehonrakentajanaisia, että paha valita. Musta on kaunista, kun kaikki lihakset erottuu selkeesti ja kuitenkin ihminen on siro ja sulava. Sellanen läskibodari-köntti on aika kamala ilmestys Helppohan mun on tällä peruskropalla huudella.

D Ja en todellakaan oo täydellinen, selässä on kauheesti läskiä, kädet on edelleen aika pulkannarut pahan pakkasen jälkeen ja sisäreidet löllyy ku hyytelö. Karkki maistuu ja sohvalla on kivaa!! Ai saatana miten ärsyttävästi kirjotettu otsikko!

Tulee mieleen ihan ala-asteen kirjikset ja tekstarit. D Noniin mutta siis asiaan kuomat ja toverit: Aikaa esittää kyssä jos toinenkin on huomisiltaan lyhyt aika johtuu siitä syystä, kun viime kysymyspostaukseen tuli noin kaksisataamiljardia kysymystä, koska vastausaika oli siis saatanallisen pitkä klo Joten antaa palaa, Franklin! Multa Formspringissä kyseltiin, että voisinko postata siitä, miten vastata poikien ja miesten ala-arvoisiin heittoihin ja mauttomiin läppiin sen sijaan, että loukkaantuu hiljaa sisällään ja jäätyy.

No, mäpä yritin fiksuna tyttönä keksiä jotain vastaheittoja. Ja niin pientä lihanpalaa ei kyllä enää paskan seastakaan löydy. Samaa kysyisin sun rinta- ja munakarvoista. Mikä siinä on, että nykyihmisille on äärimmäisen vaikeaa tehdä rehtiä työtä ja hankkia rahaa, ja ehkä jopa hivenen nähdä vaivaa haluamansa elintason ylläpitämiseen?

Etsitään keinoja pelleillä Kelan kanssa, hankitaan duuneja joissa ei tarvitse juurikaan tehdä mitään tai tarvitsisi, mutta ei siltikään tehdä , laiskotellaan ja kinutaan muilta rahaa. Otetaan opintolainaa vaatteisiin ja party rocking-lifestyleen ja pistetään isi maksamaan se sen jälkeen, kun kylmä totuus rahapolitiikasta lävähtää kasvoille.

Teinit hinnoittelee peruskotityöt tiskikone vitosen, pihan haravoiminen viistoista ja erikoistarjouksena oman huoneen siivoominen kybällä! Töistä otetaan saikkua vaan huvikseen, kesäduunit jätetään kesken "se oli niin paskaa ja tuntipalkka oli vaan kympin!! Mä asun kaupungissa, jossa on nykyään hyvin tavallista vierailla kultasepänliikkeissä erinäisillä esineillä aseistautuneena.

Kai sitä ny mieluummin hoitaa pirivelkansa ja rullakebabinsa parilla kultaketjulla, kuin työllä ansaitulla rahalla! Mäki voisin kävellä vaan lähikauppaan ja hakee leivät ja maidot pokkana sukkahousut päässä. Vittuako mun tarvii mistään maksaa, ainakaan omalla rahalla! Varastettu elektroniikka eteenpäin, lainarahalla bisselle ja duunista pari viikkoo saikkua, kyä se elämä niinkin rullaa!

Onko se vaan niin vitun siistiä istua päivästä toiseen puistonpenkillä kossu povarissa tai trendikahvilassa latte kourassa, ku tehdä jotain fiksua, esim. Vai onko mahtavaa olla yhteiskunnan, ystäväpiirin tai perheen elätti?

Tuntuuko upealta rahoittaa elämänsä ja olemisensa rikollisin keinoin tai muuten vaan epämääräisillä pimeillä duuneilla? Onko se niin vitun tavoiteltavaa olla täydellinen luuseri?

En myöskään väitä parilla kympillä isoäitinsä nurmikon leikanneita kavereitasi harmaan talouden nokkamiehiksi. Homoseksuaalisuus on erittäin stereotypiaherkkää aluetta ja ajattelinkin kerätä kasaan kaikki em. Siis kieltämättä on hyvin huvittavaa, että oletetaan jokaisen homoseksuaalin haluavan kaikkia vastaantulevia saman sukupuolen edustajia.

Iik vittu en voi mennä lesbon kanssa saunaan, koska se aivan ehdottomasti himoitsee mun kupeita. Kyllä, aivan vitun varmasti. Mä voin sulle kertoo vitun tankero, että vaikka olis sun saunakaveris kuinka lesbo tahansa, niin tuskin se haluais mitään seksuaalista noinkin vitun urpon apinan kanssa.

Eiku mäkin heterona haluan riisua kaikki miehet joita kaduilla kävelee ja biseksuaalit varmaan sekoaa tämän valtavan valinnanvapauden kohdatessaan!! Ja kyllä, kaikki vaaleanpunaisiin pikeisiin, kireisiin farkkuihin, siisteihin kenkiin ja neuleisiin pukeutuvat miehet on homoja!

Miehen seksuaalisuus määritellään sillä, onko jalassa puhtaat farkut vai öljyn tahrimat verkkarit. Myös se, että kantaako mies kaljansa Siwan pussissa vai nahkalaukussa kertoo aika paljon miehen epäheteroudesta.

Jos vielä käydään suihkussa, juodaan lonkeroa ja laitetaan tukkaan muutakin kuin vesikampaus, niin jätkähän on ihan vitun hintti! Todellinen heteromies haisee paskalle, sillä on likaiset kädet ja perseestä rikkinäiset Teräsmies-kalsarit. Lesbonhan toki tunnistaa lyhyistä hiuksista ja kurkkusalaattikuosisista reisitaskuhousuista.

Kieltämättä olen tavannut kyllä useita maastohousuisia ja poikatukkaisia lesboja, mutta niin kyllä olen heteroitakin.

Vautsi vau, mitäs tästä fiksuimmat voivatkaan päätellä? Ehkä vaikka sen, että jalassa olevat housut tai tukkatyyli ei välttämättä paljasta sitä, että mieliikö toinen pimpsendaalia vai maistuisko kikkeli. Ja kaikki homomiehet ovat ehdottomasti parhaita ystäviä naisille ja kaikilla on ihan vitun ihana tyylitaju. Että tosiystävää kannattaa lähteä hakemaan homotutka ääriasetuksilla, koska heterosta ei kaveriksi ole. Ja vaikka monet homomiehet ovat kieltämättä tyylikkäitä ja itsestään huolehtivia, uskon maailmasta löytyvän myös kumisaappaissa paskaa lapioivia homopoikia kurahaalareissa.

Mikäs seksuaalivähemmistöstereotypia vituttaa sinua, toverini? Kummeli Kultakuume on suomalainen vuonna valmistunut Kummeli -ryhmän komediaelokuva. Elokuva kuvattiin elokuussa ja sen ensi-ilta oli 5. Elokuva julkaistiin uudestaan DVD: Mielisairaalaan suljettu Elmeri Hautamäki Heikki Silvennoinen tietää, että Lapissa sijaitseva kulta-aarre odottaa noutajaansa.

Mielisairaalassa Elmerin hoitajana toimii homoseksuaalinen Janne-Petteri Broman Heikki Hela , jonka hän saa houkuteltua mukaansa pakomatkalle, vaikka tämä lähtee mukaan epäillen. Matkalla parivaljakko törmää työpaikaltaan irtisanottuihin Kagelbergin veljeksiin, Dilleen ja Jönssiin Timo Kahilainen ja Heikki Vihinen.

Kummeli Kultakuume oli Suomessa vuoden katsotuin suomalainen elokuva keräten yli   katsojaa. Kaikkien elokuvien joukossa Kummeli Kultakuume oli vuoden kahdeksanneksi katsotuin elokuva Suomessa.

Heikki Hela parhaasta miessivuosasta ja Jaana Aro puvustuksesta. Stories Kultakuume Jackpot Alivuokralainen V.

... helmikuu historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1), Hotel Arthur (1), hotelli (1), hotellitapaaminen (1), höttöä ja hattaraa (1). joulukuu Mitkäs muut nettisivut ansaitsisivat paikan tässä postauksessa? .. Nyt joulun alla omena-kaneli-vanilja-tyylinen makean mausteinen . Siis kieltämättä on hyvin huvittavaa, että oletetaan jokaisen homoseksuaalin haluavan. huhtikuu Siihen vaan kalu tököttämään ja se on taidetta. Homoseksuaalisuus on ollut niin pitkään jopa laitonta ja erityisesti halveksittua tai pelättyä. Vertaile verkkoapteekkeja ja osta VIAGRA. Tilaa VIAGRA verkosta huimalla alennuksella. Lukuisat edut sisältävät mm. ILMAISEN toimituksen, Tarjous tilauksen. huhtikuu Siihen vaan kalu tököttämään ja se on taidetta. Homoseksuaalisuus on ollut niin pitkään jopa laitonta ja erityisesti halveksittua tai pelättyä. Kummeli kultakuume () on Matti Grönbergin ohjaama ja Heikki Vihisen sekä Timo Kahilaisen käsikirjoittama komedia. Mielisairaalan potilas Elmeri.

Suomi porni gay matkaseuraa vailla

Makea kalu nätti kalu homoseksuaaliseen